Het Bestuur

De raad van adviseurs bestaat uit de onderstaande leden. Zij hebben regelmatig overleg met het bestuur. Dit om te monitoren dat het beleid gericht is op het realiseren van de missie van de stichting. Daarnaast heeft de raad de taak het bestuur ten alle tijde te adviseren.

Ethem Emre

Ethem Emre is sinds 1982 zelfstandig ondernemer in meerdere sectoren, zowel in Nederland als in Turkije. Hij specialiseert voornamelijk in juridisch dienstverlening. Ethem was in 2013 de oprichter van de Stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije. Hij is nauw betrokken bij verschillende interculturele initiatieven, waaronder Stichting InterTalenten. Tevens is hij de oprichter van de stichting.

Peter Wolters

Peter Wolters is vicevoorzitter van de Stichting Kamer van Koophandel Nederland – Turkije. Als voormalig Secretaris-Generaal van een Europese belangenverening heeft hij veel ervaring op het gebied van duurzaam transport, groene logistiek, duurzaamheidsstrategie, sectorvertegenwoordiging en robuuste supply chains.

Ugur Demirci

Ugur Demirci geboren in Turkije (Trabzon) en afgestuurd aan de Universiteit van EMU.

Sinds 2005 opereert hij als Computer Science & Engineering in de E-Commerce sector in Nederland.

Tot op heden gewerkt aan tientallen projecten, van websiteontwerp tot huisstyling en logo ontwikkeling voor vele merken en bedrijven.
Naast zijn functie als ontwerper, werkt hij als projectmanager in E-Commerceprojecten.