Samenwerkingen

Wilt u ook een bijdrage leveren aan SIT door ons te sponsoren of een samenwerking aan te gaan? Dan horen wij het graag van u!

Sponsoren

U helpt ons met uw bijdrage onze missie te bereiken. Door ons te steunen leveren wij samen een bijdrage aan de samenleving en streven wij naar een toekomst met adequate kansen voor onze jonge professionals.

Samenwerking

Samenwerkingen zullen ons helpen om geschikte banen aan te bieden aan onze jonge professionals. Dit is een cruciale stap in het realiseren van gelijke kansen voor de jonge talenten. Onze doelen en ambities voor de toekomst kunnen door middel van uw inbreng een feit worden.

Mooie tegenprestatie

Uiteraard bieden wij ook leuke tegenprestaties. Wij bieden u als tegenprestatie een vermelding op onze sponsorpagina. Ook plaatsen wij uw logo op onze sociale netwerken en in onze nieuwsbrieven. Overige uitingen zijn uiteraard bespreekbaar.

Randstad Personenschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan de beste overkomen. In het verkeer, op de werkvloer, in de sportschool of tijdens een medische ingreep. Vaak kunnen slachtoffers langdurig niet meer functioneren zoals ze gewend waren. Zij kunnen normale dagelijkse taken en bezigheden niet meer uitvoeren. Dit heeft nadelige gevolgen voor het slachtoffer en diens naasten.

Jaarlijks lopen vele duizenden mensen in Nederland letsel op als gevolg van de schuld van een ander. Een rechtvaardige schadevergoeding bij letselschade is mogelijk door middel van professionele hulp. Randstad Personenschade kan dat verzorgen. Daartoe verhalen we onze kosten op de tegenpartij. Daarom zijn onze diensten voor u gratis.

Het helpen van letselschadeslachtoffers is niet alleen ons werk, maar onze passie. Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met de afwikkeling van schadegevallen. Als intercultureel letselschadebureau zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van personen met een niet-westerse achtergrond, maar wij staan klaar voor iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies.

Rechtswinkel Letselschade

De stichting Rechtswinkel Letselschade zet zich belangeloos in voor mensen met letselschade. Dit doet zij door kosteloos informatie en advies te geven over letselschade, met betrekking tot aansprakelijkheid en daaraan gerelateerde zaken.

De rechtswinkel richt zich specifiek op mensen met een niet-westerse culturele achtergrond. De medewerkers van de rechtswinkel zijn naast de Nederlandse taal, ook niet-westerse talen machtig, zoals Turks, Berbers, Arabisch, Pools, Bulgaars en Russisch.

De Rechtswinkel Letselschade houdt zich naast letselschade ook bezig met samenhangende onderwerpen, zoals herstel, re-integratie en voorzieningen, alsmede uitkeringen en schulden.

Elfi Letselschade Advocaat

Elfi Letselschade Advocaat is een begrip in Rotterdam en omstreken. De advocaten zijn met name gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, nog specifieker op het gebied van personenschade. Ook behandelen zij slachtofferzaken op het gebied van gewelds- en zedenmisdrijven. Daarbij staan wij slachtoffers bij om hun schade te verhalen.

Inter-Focus Intercultureel Expertisecentrum

Inter-Focus is gespecialiseerd in re-integratie, arbeidsdeskundig advies en herstelcoaching van medewerkers en ongevalsslachtoffers met een niet-westerse culturele achtergrond. Daarnaast ondersteunt ze organisaties bij het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur en verzorgt ze trainingen. Daarmee verleent Inter-Focus diensten op zowel cliënt-, medewerker- als organisatieniveau. De activiteiten hebben als beoogd resultaat ervoor te zorgen dat alle mensen op een volwaardige manier en met gelijke kansen kunnen deelnemen aan de samenleving.

Randstad MKB Loonschade

Randstad MKB Loonschade Services is een onderneming waar professionals werken met jarenlange ervaring in de juridische sector. Loonschade verhalen is een ingewikkelde zaak waar lastige onderwerpen naar voren komen die veel kennis, tijd en ervaring vergen. Hierbij kunt u denken aan aansprakelijkheid, causaliteit en loonschadeberekeningen. Randstad MKB Loonschade Services is gespecialiseerd in het verhalen van loonschade voor werkgevers.